Privacy verklaring

Dit privacybeleid legt in algemene termen hoe we de bescherming van de privacy van uw persoonlijke gegevens. Het zal van toepassing zijn op alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt bij het registreren bij ons.

Welke informatie verzamelen wij?

De aard van de persoonlijke informatie die wij van u verzamelen zal afhangen van de omstandigheden van het verzamelen en het type service die u van ons vraagt. Bijvoorbeeld, wanneer u een product te kopen van deze website kunnen we gegevens verzamelen, zoals uw naam, e-mailadres, afleveradres, factuuradres en andere gegevens om uw aankoop relevant.

Zoals we wettelijk verplicht zijn om uw toestemming voor het verzamelen van "gevoelige informatie" te verkrijgen, gaan wij ervan uit dat u toestemming hebt gegeven om het verzamelen van alle informatie die u bij ons terecht voor gebruik in overeenstemming met dit beleid verstrekt, tenzij u ons vertellen anders.

Hoe verzamelen we informatie

Wij kunnen persoonlijke informatie over u verzamelen wanneer u onze website bezoeken wanneer u te maken met ons op via onze website, of wanneer u contact met ons in persoon. Wij zullen geen persoonlijke informatie zonder uw toestemming verzamelen. Wij zijn van mening dat uw toestemming wordt verleend wanneer u de velden die nodig zijn om een ​​transactie te vergemakkelijken door middel van deze website te voltooien.

Hoe wij uw persoonlijke informatie

Wij verzamelen in het algemeen uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:

1. Om uw toegang tot onze website, producten en diensten te vergemakkelijken

2. Voor producten die u van ons hebt besteld te leveren

3. Om u te voorzien van informatie over onze producten en diensten

4. Als u uw mening te vragen over onze producten, diensten, marketing en website.

Sommige van de persoonlijke informatie die we verzamelen is van essentieel belang voor ons in staat zijn om nauwkeurig te identificeren, die gebruik maakt van de dienst. Andere soorten persoonlijke informatie die we verzamelen helpt ons om een ​​profiel van die gebruik maakt van onze service en wat hun interesses zijn te ontwikkelen. Dit helpt ons aanbieden van producten aan de behoeften van de gebruikers van deze website passen.

Terug